allmusicianslikesmusic.blogg.se

Vi står för felstavningar!

Levande julkalender och Al Capone!!

Publicerad 2014-11-27 22:18:38 i Allmänt,

Cho tjim!
 
 
Nu så, är man aktuell i katrineholms kulturliv igen! Det är i helgen det händer, pojkar och flickor. Rättare sagt, på södag! 1a advent för att vara 100% exakt! Häftigt värre, eller hur?
 
Men vad är det som händer på söndag, mån tro?
Kul att du frågar!!
 
Man kan börja med att dra sig ner till torget, för att kolla på mig, Jens Wistbacka, Björn Hellberg (inte tenniscoolingen, utan bibliotekskcoolingen), Tettan Carpman och en drös till med trevliga människor! Vi medverkar nämligen i årets levande julkalender på torget. En riktigt trevlig 30 minuterspjäs, regisserad av Pia Widlud, riktad till de mindre barnen! Så ta med minstingarna i släkten till torget på Söndag kl 12:00 eller kl 14:00, och skratta och sjung med oss!
 
Nisse och Stina, förbluffas i år av att få¨se ett gult tält på sin tomt när tomtefamiljen kommer hem från deras välförtjända semester! Vad kan detta leda till??
 
I tältet bor Klampefamiljen, årets "skurk" i julkalendern. Vad har de för plan? Varför bor de i ett tält? Vad vill de tomtefamiljen? Blir det romans bland ungdomarna? TA REDA PÅ DET PÅ SÖNDAG!!
Vi spelar även varje lördag och söndag fram till jul, på samma plats, fast då är det tiderna 13:00 och 15:00 som gäller! Komsi!!
 
 
Men hörrdu, sa du inte att det var två saker som händer på söndag?
Väldigt uppmärksamt! JA det stämmer!!!
 
På söndag kan man också komma ner till Dud kl 15:30 för att kolla på pjäsen "Al Capone, en kväll i oktober". En ascool grej som min teatergrupp gör med ett unikt sammarbete med Kulturskolan! Missa inte! Bitar av ungdomsrevyn är med! (Izza, Emma B, och mig själv). Musik komemr spelas också, hur coolt är inte det!?
Alla medverkande och all viktig info! KOSTYMER!!!
 
Så, Katrineholmare, det är på söndag det händer!!! Kultur, kultur, kultur!!! 
Fatta vilken kulturig stad Katrineholm är! 
(Julkalenderbilder tagna från Pia Widlunds blogg. piaw.se)
 
/Charlie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi är två stycken engagerade och kulturande tonåringar som bor i Katrineholm, men går på två olika musiklinjer på två olika gymnasium. Grejen med den här bloggen är att visa hur mycket man faktiskt kan göra i Katrineholm om man bara vill. Vi vill även göra gymnasievalet enklare för de som vill gå i musik!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela