allmusicianslikesmusic.blogg.se

Vi står för felstavningar!

Alla tiders revy!

Publicerad 2014-09-30 22:41:00 i Allmänt,

Hallojsan!
 
Som många säkert har märkt så har det spammats mycket på facebook om Katrineholms ungdomsrevyn på senare tid, i alla fall de som bor i Katrineholm och är vän med någon av oss ungdomsrevyare på Facebook... Tänkte förklara lite om varför.
Ungdomsrevyn är en grupp ungdomar bosatta i Katrineholm som gillar allt som har med kultur att göra (även fast vi inte sysslar med så mycket målarkonst eller sånt..)! Och i helgen är det föreställningsdags! Så det är därför det spammas på fejan från oss, för att vi vill att alla ska komma!
Här är Martin Gustafsson, våran ljudkille! Han är... han... sysslar med ljudet!
Här är min plats i det hela! Jag spelar bas on this very spot!
Här är Lena Sirrewius! Våran fantastiska regissör och vårat underbara lyckopiller! Om hon inte var med och var så underbart glad och härlig jämt så skulle nog vi i ensemblen inte vara annat än... mindre glada helt enkelt!
Och där uppe är nästan alla musiker! Det är alltså vi som kommer rocka lokstallarna off the grid! Och där är vår plats. Notera att min plats är, konstigt nog, ganska "egen" och längre bort (allså den till vänster)... Konstigt är det, tycker jag, men man ska ju inte klaga.
 
För de som är sugna så kommer vi spela nu i helgen alltså, på lokstallarna i Katrineholm. Datum och tid ser ut som följande:
3/10 kl. 19.00.
4/10 kl. 13.00.
4/10 kl. 17.00.
5/10 kl. 15.00. 
Köp biljetter på plats eller på forss musik!  (mer info finns på facebooksidan https://www.facebook.com/katrineholmsungdomsrevy?fref=ts )
 
Kom gärna, det blir skoj!
 
/c

Om

Min profilbild

Vi är två stycken engagerade och kulturande tonåringar som bor i Katrineholm, men går på två olika musiklinjer på två olika gymnasium. Grejen med den här bloggen är att visa hur mycket man faktiskt kan göra i Katrineholm om man bara vill. Vi vill även göra gymnasievalet enklare för de som vill gå i musik!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela